Maak een dealerafspraak

Huur deze zomer een caravan of camper en ervaar de vrijheid van kamperen!

Ieder jaar reizen vele Nederlanders door Europa met een gehuurde caravan of kampeerauto. En waarom ook niet? Het is de ideale manier om deze vorm van vakantie een keer te proberen of zelfs, die specifieke indeling een keer te proberen.

Huurmogelijkheden bij Adria

De meeste Adria dealers bieden diverse modellen aan waarmee je deze zomer nog op vakantie kunt. Heel gemakkelijk haal je de caravan of camper op bij de dealer, pakt ‘m thuis nog even in met je eigen spullen, zet je bestemming in de navigatie en je kunt op pad. In veel gevallen behoort de inventaris tot de huurovereenkomst dus zelfs als je nog nooit gekampeerd hebt, vind je alles aan boord voor een heerlijke vakantie.

Genieten van de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Weg van alle drukte van hotels, vliegvelden en overvolle shuttlebussen. Sanitair heb je aan boord evenals je eigen keuken waarin je zelf de chef bent. Een gezellige barbecue of eenvoudig eenpansgerecht, het is aan jou. Met een kampeervakantie ervaar je meer vrijheid dan ooit tevoren. Bezoek daarom de Adria dealer bij jou in de buurt en bekijk de mogelijkheden. Thuis zitten hoeft niet deze zomer, kamperen in eigen land is dé oplossing voor een welverdiende vakantie vol vrijheid en sociale afstand.

Alle dealers van Adria

Adria zit door heel Nederland. Met 28 dealers is er altijd wel een Adria bij u in de buurt. Kies op deze pagina welke dealer u kiest om een dealerafspraak te maken voor de huurmogelijheden. Klik op de dealerplaats óf kijk in de kaart welke dealer dichtbij u is.

Bekijk alle caravan dealers
Bekijk alle camper dealers
Bekijk alle vans dealers